NODCOM programi
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06

SERVIS

Program SERVIS - interfejs programa - nodcom.info
Imate servis? Koristite nas program za servise i time maksimalno olaksajte vodjenje brige o klijentima, prijemu robe na servis, izdavanju robe, formiranju prijemnice, racuna, otpremnice.
Koriscenjem naseg programa mozete pratiti, sta je na servisu, stanje rezervnih delova, istoriju robe na servisu, istoriju klijenta...
Ukoliko je doslo vreme redovnog servisa za odredjenog klijenta, program ce vas upozoriti... Na najjednostavniji nacin imacete potpunu kontrolu onoga sta se desava u servisu...

Program SERVIS - interfejs programa - nodcom.info
Verziju programa koju možete preuzeti sa našeg sajta potpuno besplatno možete testirati i uverite se u funkcionalnost! Program prikazuje uvek koji su prijemi aktivni i koja je roba na servisu, mozete pratiti rezervne delove i usluge po grupama, rezervne delove za tacno odredjenu opremu, program automatski snima backup, startovanje programa je zasticeno sa sifrom (opcija) i svi podaci u bazi mogu biti sa sifrom (opcija).
Sa programom za SERVIS moci cete veoma BRZO i lako da sve svoje radove zavedete i pratite rad. Koriscenje programa je maksimalno pojednostavljeno i intuitivno. Moguce je takodje, stampati cenovnike rezervih delova, usluga, moguce je pratiti sta se desava sa odredjenom opremom klijenta ili uopste sa odredjenim tipom robe koji dolazi na servis.... Program je namenjen za SERVIS BILO KOJE VRSTE (auto servis, servis biro opreme, servis racunara, fiskalnih kasa...).
Program poseduje opciju prilagodjavanja prema tipu servisa.
Program SERVIS - interfejs programa - nodcom.info
Ogranicenja programa: Ogranicen broj startovanja na 50 (15 dana)
NAPOMENA: Ova verzija programa bi trebalo da izadje u susret sirokom krugu korisnika. U narednom periodu, veoma ucestalo, verzija programa ce se stalno menjati i u nju ce se ukljucivati raznorazna poboljsanja i nove funkcionalnosti. Za sve predloge kako da program poboljsamo, dostavite nam sugestije mail-om na office@nodcom.info.
INSTALACIJA: Program je spakovan u ZIP arhivu. Otpakujte arhivu i dobicete folder SERVIS, u okviru njega imate program SERVIS.EXE koji pokrecete. Svi podaci se cuvaju u podfolderu PODACI. Kada sa neta budete skinuli novu verziju programa, moracete da je otpakujete u poseban folder (ili samo otpakujte EXE fajl u folder u kome je ranije bio program otpakovan).
Za sve dalje informacije i uputstva, prosirenje programa, poboljsanje njegovih opcija i njegove funkcionalnosti kontaktirajte nas mail-om ili na nase telefone...

Uslovi koriscenja programa: 1 program - 1 racunar (za vise racunara popust).


VAŽNO!
Da bi ste program mogli da koristite potrebno je izvrsiti ispravno podesavanje sistemskog vremena u Control Panel-u. Ovo podesavanje neophodno je uciniti pre prvog pokretanja programa. Ukoliko se DEMO verzija programa pokrene pre ovog podesavanja - program nece biti u mogucnosti da se koristi na tom racunaru.
Format datuma MORA da bude dd/MM/yyyy (prvo dan, zatim mesec i na kraju godina). Takodje, za oznacavanje decimalnih mesta potrebno je podesiti tacku. Nacin na koji se vrse ova podesavanja pogledajte na sledecem na sledecem linku:


Image 06
Image 01

Oganj - kovano gvozdje

Image 02

MMA 2003 - poljoprivredne mašine

Image 01

Flux Pro

Image 02

RALKOM - kupatilski nameštaj

Image 02

FRIGO nekretnine

Pogledajte sve...
DEMO download