NODCOM programi
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06

OBUKA NA RAČUNARIMA

obuka na računarima - nodcom.info
Izuzetno efikasne metode rada i obucavanja (za ne tako kratak rok) formirace vas kao osobu koja ce znati da racunar iskoristi na pravi nacin u vašem poslu.
Kursevi su prilagodeni apsolutnim pocetnicima kao i onima koji vec poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje prakticno primene...
Kursevi su prilagodeni maksimalno osobama koje žele da ih pohadaju... Na taj nacin smo formirali i odredene tipove kurseva koji prate interesovanje kandidata:
I grupa - sacinjava najmlade polaznike koji žele da svoju energiju kreativno ispolje na racunaru. U ovu grupu spadaju deca osnovnih škola od prvog do cetvrtog razreda (kurs za decu za apsolutne pocetnike) i deca od petog do osmog razreda (kurs za kreativne klince).
II grupa - polaznika pohada kurs iz opšteg poznavanja rada na racunaru. Ovaj tip kursa je ujedno i najpopularniji tip - po svojoj posecenosti i sveobuhvatnosti.
III grupa - obuhvata biznis korisnike koje smo podelili na dva dela... Obuka u specijalizovanom programu za poslovanje i obuka u standarnim aplikacijama za poboljšanje poslovanja.

NODCOM obuka na računarima
30% predavanja! - Iskustvo u držanju kurseva je pokazalo da se više od 80% kurseva koje ljudi pohadaju organizuje na taj nacin da su kandidati 100% zaokupljeni predavanjem, hvatanjem beleški i predavanja po principu: klikni ovde, sad ovde, sad ovde... Vežbe uopšte nema... a i kad je ima predavac opet non stop navodi kandidate klikni ovde, sad ovde, sad ovde itd. Na ovaj nacin kod kandidata se nakon predavanja stvara lažni utisak da sve zna... (a kada bi probao sam da uradi više od 70% ne bi znalo da istera proces do kraja!!!). 30 % vremena je NAMERNO posveceno predavanju da bi se kandidatima dalo dovoljno vremena da se DOBRO POMUCE da sami isteraju do kraja odredene zadatke!!! NAMERNO su formirane vežbe koje kandidat mora da ponovi više puta kako bi mu neke stvari ušle pod prste (miša i tastature).
Na ovaj nacin znanje koje kandidat stekne je PRAVO PRAKTICNO ZNANJE koje se i teško zaboravlja a i prilicno je upotrebljivo!


Obuka na racunarima u Windows-u - NODCOM
Kursevi su prilagodeni apsolutnim pocetnicima kao i onima koji vec poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje prakticno primene...
Kursevi su organizovani u grupama od minimalno 4 a maksimalno 6 polaznika. (male grupe - veci efekat rada).
Svaki polaznik radi za posebnim racunarom (ovo naglašavamo zbog mnogih kurseva koji se organizuju na nacin 2 na 1 !!!)
Svi programi koji se savladuju na kursevima su 100% legalni i licencirani (Windows XP, OpenOffice, programi za crtanje i dizajniranje, program za poslovanje...) Na kursevima se ne koristi papir i OLOVKA!!! Sve beleške koje bi kandidati zapisivali su unapred odštampane i pripremljene za svakog kandidata pojedinacno! (da ne napominjemo kurseve na kojima kandidati VIŠE od 50% vremena provedu hvatajuci beleške!!!). Kurs je organizovan tako da su predavanja od 35 do 50% vremena... ostali deo je posvecen iskljucivu prakticnom radu kandidata i vežbanju!
Obuka se vrši iskljucivo pod operativnim sistemom Microsoft Windows XP.
Zašto?
Ovaj operativni sistem je ubedljivo najrasprostranjeniji kod nas (i legalni i nelegalne verzije).
Za razliku od LINUX-a koji je besplatan operativni sistem, ipak smo se odlucili za Windows, jer i njegova cena nije tako velika da bi predstavljala prepreku za njegovo korišcenje. Za Windows XP i nije potreban tako zahtevan racunar i za razliku od LINUX-a radi mnogo brže (ali ne i stabilnije). Znanje steceno pod ovim operativnim sistemom u potpunosti je primenljivo i u Windows Visti. Svi racunari na kojima se vrši obuka imaju instaliran legalan i licencirani Windows XP.

Open Office logo - NODCOM obuka na računarima
OpenOffice???
Vecina korisnika na svojim racunarima ima instaliran Microsoft Office - naravno NELEGALNU VERZIJU! OpenOffice programski paket je potpuno besplatan paket programa koji se može preuzeti preko interneta i slobodno koristiti. Funkcionalnost koji omogucava je apsolutno ista kao i kod Microsoft Office paketa. Sve opcije koje se savladaju u OpenOffice paketu primenljive su i u Microsoft Office programima Word=Writer, CALC=EXCEL.
Sve više firmi prelazi na OpenOffice jer se ne žele izlagati opasnosti korišcenja nelegalnog softvera (koji i nije tako jeftin...). OpenOffice radi i pod operativnim sistemom LINUX koji je takode besplatan.

Reference

Program za rad magacina

Program za rad blagajne

FLUX TECHNOLOGY - LED

Oganj - kovano gvozdje

Frigo nekretnine

Pogledajte sve...