NODCOM programi
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06

RAČUNI I PREDRAČUNI

Program RACUNI I PREDRACUNI - nodcom.info
Program za formiranje računa, predračuna, otpremnica Ukoliko želite da na najbrži način kreirate predračun, od njega kasnije napravite račun i otpremnicu onda je ovo program za VAS! Komande i opcije su svedene na minimum, kako bi program bio sto lakši za korišćenje! Možete kreirati nove predračune, račune, otpremnice - i kasnije ih učitati, izmeniti i snimiti pod novim imenom. Unos svih polja je intuitivan i kako se gde unese podatak na tom mestu će biti i odštampan - skoro kao popunjavanje formulara. Program obavlja sva račnuanja umesto vas... Postanite korisnik NAJJEDNOSTAVNIJEG programa za formiranje računa, predračuna, otpremnica...

Program RACUNI I PREDRACUNI - nodcom.info
Ogranicenja programa: Ogranicen broj startovanja na 50 (1 mesec)
NAPOMENA: Ova verzija programa bi trebalo da izadje u susret sirokom krugu korisnika. U narednom periodu, veoma ucestalo, verzija programa ce se stalno menjati i u nju ce se ukljucivati raznorazna poboljsanja i nove funkcionalnosti. Za sve predloge kako da program poboljsamo, dostavite nam sugestije mail-om na office@nodcom.info.
INSTALACIJA: Program je spakovan u ZIP arhivu. Otpakujte arhivu i dobicete folder RACUNI, u okviru njega imate program RACUNI.EXE koji pokrecete. Svi podaci se cuvaju u podfolderu PODACI. Kada sa neta budete skinuli novu verziju programa, moracete da je otpakujete u poseban folder (ili samo otpakujte EXE fajl u folder u kome je ranije bio program otpakovan).
Za sve dalje informacije i uputstva, prosirenje programa, poboljsanje njegovih opcija i njegove funkcionalnosti kontaktirajte nas mail-om ili na nase telefone...
VAŽNO!
Da bi ste program mogli da koristite potrebno je izvrsiti ispravno podesavanje sistemskog vremena u Control Panel-u. Ovo podesavanje neophodno je uciniti pre prvog pokretanja programa. Ukoliko se DEMO verzija programa pokrene pre ovog podesavanja - program nece biti u mogucnosti da se koristi na tom racunaru.
Format datuma MORA da bude dd/MM/yyyy (prvo dan, zatim mesec i na kraju godina). Takodje, za oznacavanje decimalnih mesta potrebno je podesiti tacku. Nacin na koji se vrse ova podesavanja pogledajte na sledecem na sledecem linku:

Reference

FLUX PRO - SAMSUNG distributer

Servis racunara i opreme

Program za racune i predracune

LED i reklame sa folijama

FLUX TECHNOLOGY - LED

Pogledajte sve...