NODCOM programi
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06

ORDINACIJA

Program ORDINACIJA - nodcom.info
Program za rad ORDINACIJA - vodjenje pacijenata, osnovnih podataka, podataka o svakom pregledu.
Za pacijenta se mogu dodati i skenirani dokumenti koje se po potrebi mogu pregledati. Omoguceno je i zakazivanje termina za sledeci pregled. Rad sa programom ogranicen samo na odredjene korisnike sa sifrom.
Program ORDINACIJA - nodcom.info
Svaki pregled moze se naplatiti i vodi se finansijsko stanje uplata i zaduzenja za svakog pacijenta...Program ORDINACIJA - nodcom.info
Za izabrani datum može se videti odmah lista zakazanih pacijenata i direktno iz liste može se pristupiti pacijentu - pregledu svih prethodnih izvršenih pregleda, kao i uvid u kompletnu dokumentaciju (skeniranu) o ovom pacijentu.
Za svakog pacijenta može se videti cena svakog izvršenog pregleda, kao i status da li je sve isplaćeno...
Za izabrani datum ili period možete videti ukupan promet... Za svaki izvršeni pregled može se odštampati izveštaj doktora...Program ORDINACIJA - nodcom.info
VAŽNO!
Da bi ste program mogli da koristite potrebno je izvrsiti ispravno podesavanje sistemskog vremena u Control Panel-u. Ovo podesavanje neophodno je uciniti pre prvog pokretanja programa. Ukoliko se DEMO verzija programa pokrene pre ovog podesavanja - program nece biti u mogucnosti da se koristi na tom racunaru.
Format datuma MORA da bude dd/MM/yyyy (prvo dan, zatim mesec i na kraju godina). Takodje, za oznacavanje decimalnih mesta potrebno je podesiti tacku. Nacin na koji se vrse ova podesavanja pogledajte na sledecem na sledecem linku:

Reference

Program za rad blagajne

FLUX PRO - klima uredjaji

Oganj - kovano gvozdje

Frigo nekretnine

Program za rad lokala

Pogledajte sve...